måndag 30 augusti 2010

Jag lever...tror jag!

Dagisinskolningen nästan avklarad vad händer då? Jo, dunderförkylning förstås. För ovanlighetens skull är jag sist i familjen att bli sjuk. Och på onsdag ska jag börja jobba heltid. Eller... jag får väl se vilken dag jag är så frisk att jag orkar börja jobba. Usch, jag skulle kunna gnälla ännu mer! Jag virkar och stickar lite mellan snytningarna och nysningarna, men vad det är visar jag en annan gång.

lördag 14 augusti 2010

Garn, te och Lime

Nu först har mitt fina garn och te-bytespaket fastnat på bild! Garnet är så fint så jag började provvirka med en gång, men sen hejdade jag mig och tänkte att det kanske är bra att veta vad det ska bli först innan jag provvirkar allt för mycket! Paketet kom från Bente. Tack!
Äntligen har jag fått kortbyxorna på bild OCH ut i bloggen! Byxorna började jag sy på i början av juli mitt i värmeböljan. Det tog en månad att få dem fållade. :-( Tur att det är lite värme kvar så kortbyxor fortfarande behövs! :-)
Från vänster: Fem par Lime byxor ur Ottobre 3/10 sydda i jersey från JNY, Mjuka tyger, JNY, JNY, Jofotex. Sista paret till höger är sydda i Meedoms tight mönster stl 86 och eftersom de är i interlock(JNY) är de stora som 98:or! Alla tyger är jättebra förutom Mjuka tygers jersey som kändes som de vara sluttvättade redan efter första tvätten. Maken till sladdrig jersey har jag aldrig sett. Mest ett pyjamastyg faktiskt och tyvärr har jag 2m rosa med bilar på också. Det får väl bli pyjamas av allt ihop även om jag inte är så sugen att alls sy i Mjuka tygers tyger längre efter en hel del strul med senaste leveransen. Men jag tänker inte köpa mer från Mjuka tyger när jag kan få bättre tyger och service på andra ställen